Ommen maakt zich op voor de derde Beursvloer

Foto:
Het doel van de Beursvloer is om op laagdrempelige wijze vraag en aanbod van maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar te brengen om daarmee de kracht van de lokale samenleving in Ommen te versterken. Bedrijven en vrijwilligersorganisaties wisselen met gesloten portemonnee onderling diensten en middelen uit.
Ondernemers uit Ommen kunnen op deze manier hun maatschappelijke betrokkenheid bij de lokale samenleving tonen door verenigingen en stichtingen te ondersteunen. Als tegenpresentatie verlenen verenigingen en stichtingen een dienst aan ondernemers.
Deelname is gratis
Bedrijven, verenigingen en stichtingen hebben tijdens de Beursvloer anderhalf uur de tijd om met elkaar te bespreken of zij iets voor elkaar kunnen betekenen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat er zoveel mogelijk matches tussen vraag en aanbod tot stand komen. Deelname aan Beursvloer Ommen is gratis.
Op donderdag 1 november 2018 start de Beursvloer in Praktijkschool De Maat aan de Baron van Fridaghstraat 137 in Ommen om 17.00 uur en eindigt rond 19.00 uur. Organisaties en ondernemers kunnen zich nu aanmelden voor Beursvloer Ommen via de website www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl.

Bron: Gemeente Ommen